Wednesday, April 7, 2010

Angin Satu Badan

Posted by kay kamal at 10:05 PM
Hari ni Luqman ada nite posting. Berjanjilah dia akan pulang awal nak mkn dgn me. And me? berlaparla sampai skang menunggu panggilannya..

Tadi sang tunang tercinta saya itu tepon la...katenye

"Sayang, hari ni mmg hari yang blerrgh, Dr. Pradiptha caught us sampai hospital lambat sket tadi cz we pegi semayang. Pastu dier tak puas ati suruh MO tu sign for us only after 11pm. And MO tu though baik tapi dah dpt arahan strict tak berani nak langgar...."

I AM SOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MARAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siot betul! patut pukul 9pm dah bole release. What the h*** is wrong with you!! Diorg bukan lambat mana pon!! Give some credits la slama ni diorg good students!!

Saya marah awak biar saya menunggu! Saya marah awak biarkan sayang saya menderita..dan yang paling utama...saya marah sbb saya MASIH BERLAPAR!!!! *my last meal was at 12 noon tadi...and im starving.now kdai dah ttp nak kne makan megi ke?*

5 comments:

ZARA on April 8, 2010 at 12:39 AM said...

Alah sian nya u. I baru nak masak maggie ni. Lapar jugak.

under the sky on April 8, 2010 at 3:50 PM said...

hurmm...i wud be soo marah kat Dr. Pradiptha

kay kamal on April 9, 2010 at 2:03 PM said...

huuk..aritu marah trus tdo lupe mkn

Yanie on April 9, 2010 at 6:20 PM said...

Marah juga kat Dr. Pradiptha. Boleh? Hehehe

kay kamal on April 9, 2010 at 6:28 PM said...

boleh sgt..dah tu my sayang kene ganti klas esok pagi sbb lambat 10 mins...ganti klas 1 hour.haih~ udahle klas esok kol 8pg!

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare