Sunday, April 25, 2010

Activiti Hujung Minggu Ini

Posted by kay kamal at 11:43 PM
Weekend ini weekend yang tak la berapa productive kerana masa sgt mencemburui.. study langsung tak terjalan. Kerja kawen terbengkalai konon nak pergi jumpa wedding planner trus tak jadik cz ada sedara2 jauh nk dtg melawat..makanya~

I tolong my aunty wat bunga stoking for hantaran nikah! At least blaja sumthing new,kan?



Ni la hasil sedikit sebanyak..hehe


Dan...ni projek yang lama terbengkalai... beli yet mls assemble




Terlupa pulak nk upload hasil yang dah siap..hoho..

Tu je cite kali ni. Nak kne siapkan repot! Babai~

4 comments:

Xora on April 26, 2010 at 8:17 AM said...

ok. boleh amik order tak?? hihi.. just kidding. bagus betul kamu ni :D

ally on April 26, 2010 at 9:28 AM said...

lamak kay, rajinnya kamu..=) ada juga progress..=)

hidayah on April 26, 2010 at 11:45 AM said...

kebetulan plak, saya pun br blajar buat bunga stoking semalam. part buat petal senang.tp nak susun petals jadi bunga tu asyik tak jadi je.mmg perlu lebih sabar n lemah lembut.haha, sbb tangan pun bukan kreatif sgt.keep up the good work.

kay kamal on April 26, 2010 at 1:21 PM said...

xora, u amik order taun dpan ujung taun baru siap kot ngn me yg gle lembab ni.

ally, rajen merapik je..blaja tak pulak.hehe

hidayah, wah~ sgt co-incidental! ada jodoh kita ni

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare