Wednesday, March 3, 2010

Speaking of : Save the Date Cards

Posted by kay kamal at 12:07 AM
Save the Date cards or Kad jemputan kahwin adalah super-penting. Tapi dgn budget senipis kertas tapi nafsu setebal lemak di badan *sgt gross okay!*... Yang perlu dilakukan adalah berangan dahulu..pastu pergi berjumpa card printing company dgn harapan menggunung.

Setakat ini,yang berkenan dihati adalah seperti berikut *drumroll please!*

 
This is really eye-cathing..tapi w the full usage of colors i don't think it will match my budget well





Ini juga tak serabut mata memandang. Gambar perlulah yg terbaik hasil pre-wedding nanti. So mesti senyum lebar terbaik punya!


Nak dpt the same effect memang susah. Tapi boleh diusahakan..yang ini juga sure mahal sbb gamba full color



This one kalau tiba2 i nak wat yg gila vintage. Nampak sgt sweet tanpa ber-caca-marba. 



This one also one of my favourites..there were 140 designs from this webbie itself..so kalau ada like 5/6 favourites outta 140 tak menjadi masalah kan? hoho

Anda rasa mak/bapak/atuk.nenek/aunty/uncle/ipar/duai/adik bradik *ok cukup!* saya akan suka kah pilihan (-pilihan) saya ini?


Kay Kamal


3 comments:

under the sky on March 3, 2010 at 11:04 AM said...

they might love it asalkan pose tu conservative..i mean pgg tangan mcm kt atas tu akan mnybbkan org tua xsuka

kay kamal on March 3, 2010 at 1:15 PM said...

owh actually i mean the gray one yg ade symbol cam dpan toilet tu./..huhu

ayim on March 5, 2010 at 2:43 PM said...

cantiknya yang ada gambar tuuu

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare