Tuesday, March 16, 2010

My Favourite Surfing Spot

Posted by kay kamal at 6:04 PM
Mesti korang terpikir2..ape pulak la kuar tajuk cenggini? Ok, to answer all confusions, please click here.

For all yang kenal me would know. Kay akan mati terbongkang kalau takdak internet melebihi 36 jam. Dier akan mula meroyan dan akan men-cilok internet dimana-mana sahaja. Walaupon terpaksa buat muka kurang segan dan mengetuk pintu umah jiran.

But again, eventhough it is mandatory for me to get net everywhere. My number one priority is to surf in my room, on MY OWN LAPPIE..not others. Why la? Jawapan yg sgt sgt amat mudah, privacy dan preference. U see, my room is mine. Takde orang share w me (yes,I am THAT selfish--> unless dah kawen kne la share bilik kan? takkan mau encik Luqman tido sorang2. Bini derhaka jadinye I..ouh tak sanggup!)..anyway, kembali kepada topic.

 In my room, i create my own rules. Suka hati la nk surf sampai mata jadi empat segi ke, sampai esok pagi ke. Takde org nak complaint. And I just love this peculiar positioning for surfing...sambil baring, lappie on cooler taruk atas perut. and this is why I have constant neck pain. (i know..i know..bad~ tapi dah habit. kne kick ni perlakuan tidak sehat).

 Satu lagi my favourite is the toilet.. mmg i tak lekang lagsung. Kalau u see me running to the toilet pon (ni kat rumah ye) akan lari skali ngn lappie. (masa PMR n SPM dulu lari ngn buku,meja kecik and pencil case siap. Mmg the toilet is another place I like to be in. Itu pasal la kalau nk duk hotel ke, nk g shopping ke..mmg akan pilih toilet yg elok baru decide nk truskan acara atau tak. *kay,cerita ape la ko ngarut ni??*

So, now..sume tau how much I treasure my own space and please ye, jgn provoke saya dgn meng-invade tanpa bicara.


Ni lah bilik I yang i saynag sepenuh jiwa tu. Abaikan the quality,pakai my camera phone je. Dah la lighting out..ches~


Sesiapa yang berminat melawat, sila hubungi I awal2..ini bukanla typical presentation of my room, slalunya akan penuh buku2 setebal 5 inci setiap satu di atas katil da meja stadi dan bantal disepahkan mengikut suka tuan bantal.So, kalau gtau I boleh kmas2 sket..ngee~ *sungguh hipokrit anda ini*

And sesape nk I ajar mekap pon I akan ajar kat cni *kuar tajuk lagi*

Dah2..jgn merapik lagi!



Gambar ini gambar wajib untuk entri ini.Huhu.. ayat dibawah juga ayat wajib. So,bace je la ye..

 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS


2 comments:

sophisticated bridezilla on March 16, 2010 at 10:49 PM said...

erk kay, contest ek? *hikhik*

kay kamal on March 17, 2010 at 5:05 PM said...

tak la..ini just instant cash. asal u wat je, u r guaranteed rm 20 masuk nuffnang u.

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare