Tuesday, August 10, 2010

Sweet Indulgence(s) Part 2

Posted by kay kamal at 2:02 PM
Sambung dari entry lepas...

Dalam gatal2 mencarik buffet2 ini terlintas pula di perut  kepala...alangkah bestnya kalau ade choc fountain yang amat gah itu. bole jadik centrepiece dewan tau! Tak payah nk decor ape lagi. Dah la ade byk pilihan!


Siap bole ade white choc


Multicolored choc..


kalau takde budget yang beso, amik yang medium sized nih. still comey ape~



tapi kalau da tade fulus tapi gigih nak jugak,..bole la kite amik yang ni..rasa sama je. masuk gamba still nmpak cute gitu~


Ataupon kite wat cmni...Cake buffet! Potong kasik siap2 so dat tak messy...ha~ pandai tak? (tapi kene la amik gamba dulu before ptg..nk cantik nye psl)




Tak pon yang da siap kecik comel camni



WAH sgt terliur okaaaay~~

Sekarang persoalannye...how much am i willing to splurge on this...and will I be able to DIY instead and save me bucks...hurm~


10 comments:

farahfatihah on August 10, 2010 at 2:10 PM said...

stoberi cokelat!!! yummy!!

Sya Sakura on August 10, 2010 at 2:24 PM said...

waa sedapnye!! tengok gambar ni terus rs lapar.. dh la sy blum lunch lg, pdhal dh pkul 2.30.. huhu..

harzharun on August 10, 2010 at 2:25 PM said...

mmg sgt terliur!!!

bride2wife on August 10, 2010 at 2:37 PM said...

next question is..will you have time to DIY?sbb ni semua kan kena buat last2 minute..if you have extra hands maybe boleh..

i pon teringin nak ada choc fountain ni dulu kay..tapi last2 minute malas sbb nak delegate kerja..nak order terus, out of budget pulak.. :)

mysarah on August 10, 2010 at 3:32 PM said...

chocolate fountain! wahhhhhh. terus lapar balik even perut dh sendat :D

Diebalychouzz on August 10, 2010 at 4:03 PM said...

wah.. sangat sedap..
besnya kalau ada choc fountain dekat wedding sy.. tapi budget untuk tu dah takde.. so nanti makan kat wedding orang lain lah.. heheheh

PurPLe LaDy AiFA on August 11, 2010 at 2:48 PM said...

i love cake buffet! aritu x smpt nk bake time my own wedding.. kecewaaa... tp best kalo leh buat!

Two Souls With A Single Thought on August 11, 2010 at 2:58 PM said...

ohh. those things look yummy.. the choc fondue and cakes buffet.

thezaila on August 12, 2010 at 11:29 AM said...

this is sooo freaking nice.. nk satu.. tp sapa nk tolong tgk2 kan booth ni kalau i ada satu.. ngee..

masmOna on August 16, 2010 at 1:49 PM said...

oh oh oh!! sgt droolinggg..dah le tengah puasa nih T_T suka coklat!

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare