Wednesday, August 11, 2010

Help Needed!..regarding Canopy Vendor

Posted by kay kamal at 10:33 AM
Frens, im having a prob..not la biggie but memenyampahkan...

camni...

dewan yang kitorg sewa tu comes along w
* 40 round tables (10 seater)
* 400 banquet chairs
* meja pengantin 
* meja door gift
* meja guestbook

BUT....

no lapik...no decor...no sarung kerusi

now ni, my caterer kata takkan ade discount sesen pon if kitorg nk sewa the lapik and sarung and decor meja pengantin tu  tetap dier kire RM 3000+  for renting lapik aje...if nk rent skali ngn chairs and tables pon same je harga..

my question.. ade tak antara vendors yang u guys ade..sanggup quote harga yang for the items i need je..im expecting to use upto rm2k+? logic la half price kan? 

PLS HELP ASAP... tq frens

8 comments:

~CiK NadiRa~ on August 11, 2010 at 10:38 AM said...

hye dear..email kat i list things yang u nak..perhaps i boleh check whether still available ke tak on ur wedding date..wedding u bila eh??hihih

nadirabaharudin@gmail.com

syanaim on August 11, 2010 at 10:45 AM said...

::erk..siannyer awk..sabar yer..mgkn ader yg leh tolong..hope everything will be ok..::

NahWaL on August 11, 2010 at 11:03 AM said...

depends on the material. kadang2 cateringnya lapik kosi and meja tak berapa nak nice, sebab material very thin.mahal tu selalu sebab dia nak charge for dobi, nak basoh nanti.

try scooting around . i payed rm3k for alas kosi and meja sebab tebal. huhu pasrah je la

iedayah on August 11, 2010 at 11:10 AM said...

dear..ritu ai de g food testing kt sri angsana canopy n caterer.n mtk quot.ikutkn ap yg die provide,if nk tmbh sarung meja rm5 per table if 4o meja=rm 200.krusi plak dear if nk deco ngn reben if im not mistaken around rm3-rm3.50 per chair dear..hope this 1 can help u.

0193628442-aisyah

farahfatihah on August 11, 2010 at 11:49 AM said...

dear good luck..sib baik tau awal....

hana yoriee on August 11, 2010 at 12:32 PM said...

haaa..hana mmg amek sri angsana..yg iedayah bagi kat atas ni mmg betul..cubelah kol aisyah tu..she's nice plus u can save waaaayyy more. =) gud luck!

jihan musfirah musa on August 11, 2010 at 12:48 PM said...

dear jus for sharing memang dewan punyer sewaan table n chair tak da lapik..i..pon sewa dewan n chair yang dah siap lapik kt vendor yang sewa kemah sib baik i sewa kemah dia kalo x..xdaptla diskaun n mahal ckit...;p

ElyaElmo on August 15, 2010 at 5:28 AM said...

tiber2 pulakk yehh mcm tu...sabar yee dear.....setahu elya kat dewan..sarung krusi semua die charge lainnn

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare