Wednesday, February 3, 2010

Duit Raya Cina yg Menyakitkan Ati

Posted by kay kamal at 6:16 PM
Ok,1st off..sesape yg kje ngn PDRM..or bapak dier PDRM or BF, adik, abg, abang ipar, anak, anak buah dan segala macam ipar duai yg lelain kje ngn PDRM DILARANG BACA!!!












We clear alredy?

Ok,i was at Melaka Sentral nk carik tix bus nak balik frm LCCT to Melaka for this monday nite. Sumpah i went off 10 min je kot.. Selama 2 taun duk kat Melaka n g Melaka Sentral, park la sejam suku pon kat luar tu tadak org kesah..tapi hari ini...

HOI!! tau la nk raya cina. Apesal ko nk carik duit cara haram? Ko nmpak aku semeter away je from the car, ko kene tulis cepat2 just to hand me the d*mn compund!! mcm B*bi!

Beware ye,people..asal masuk raya cina ke,raya haji ke,thaispusam ke...mesti diorg nk quick bucks..otherwise suma duk goyang kaki kat kdai kopi..*n im NOT joking ye* . Harini je I nmpak 2 roadblock..kat mane tau? kat PERINGGIT! Hello..dat is like the unlikeliest place kot! So taman perumahan n kampung2 berpakcik-makcik and ber-tok nenek!

Psycopath benar..part i was so close to the car he can smell my deodarant tu i tak tahan! Eiii~!!! GEram rase cm nk cabut je kepala dier tadi..

I went buat2 tanye tempat n hw the compound works..15 min gak la i tahan him..padan muke ko 5 kereta terlepas! *i can see his face so gelisah nk kjar all the terlepas cars..*

Sakit ati kan?

Kay Kamal

0 comments:

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare