Friday, May 28, 2010

Award Ke-2 Saya..Tx to Elya

Posted by kay kamal at 2:11 AM

Ngeh2..seronok la tu dpt award~

1. Copy award kat blog : spt di atas *cheh bapak skema*

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau: Elya cute...mekasih bebyk...lenkali bagi lagi.hikz~!

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
 Exam sgt dekat n yet Im fooling..apa ni,Kay????!!

4. Apa nama samaran korang Kay Kamal

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
 I love whoever that loves me..simple,kan?

6. Panggilan untuk si dia
 banyaaak~ ..Bie, Hamie, Sweetpie, Abang, Musyuk, Yoque2 

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

His time....so busy skang nk spend time together pon susah

8. Blog yang korang suka visit
Blog B2B, food *perut monster* and also blog yang byk cte2 yang seronok dibaca..(eg: hanis zalikha's)
 

9. Tag award kepada 15 orang yang korang nak tag
 
nak tiru Elya la: Semua B2B sila ambik award ni please!!!~ sesungguhnya anda sume amatla nice!

1 comments:

ElyaElmo on May 28, 2010 at 8:17 PM said...

he3....:D

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare