Wednesday, June 2, 2010

Memahami Labels on my Archive

Posted by kay kamal at 2:40 PM

  • Maybe ada yang kurang faham the labels on my archive...So here goes..

The really obvious ones i leave bhind la,eh..

These may need a bit of explaination: 

Kementerian Kesihatan Malaysia - Ini adalah my community service message as a healthcare provider. Ill try my best not ti use jargons, gune bahasa mudah faham. And on topics I deem suitable for my blogreaders to read..so rajin2 la bace yang ni. Penat wooo i kene research hournals, wat interview people, clarify ngn lects lagi...semata2 for u uolls yang I sayang ni 

Survey Rakan2 - Ni bila i pegi majlis kengkawan lain be it bertunang, nikah,sanding, tandang, other types of receptions,baby showers..u name it. If i pegi, i akan cover sebaik2nya for u all okay. Mana la tau from those ada yang dpt pencahayaan agung *eceh~*

REM Sleep - scientifically speaking REM sleep is the phase of sleep whereby you have ur dreams...so, dalam erti kata lain kalau i tga bermimpi2 di siang hari mau itu dan ini...maka, masukla under label ini

Bank Negara - all about budget

Travel and Living Channel - is when i pergi berjalan2 and rasa worth dan sempat tgn ni menaip sebuah review. Ni kalau start awal2 lagi pon bagus tapi masa tu mana ade blog...rugi gak. Cz byk memories berkubur cmtu je

Rase tu je kot yang penting patut terangkan..tade la terkapai2 anda sume kurang paham apekebendenye la si Kay ni tulis..ye tak?

Maka dgn itu, rajin2 la menggodek suma entry yang ada, kerana mereka2 ditulis dgn penuh kasih syg ikhlas dari saya.. *ade hati nk promo tu..tak bole bla~*
Ok,bye! *tetbe je lari T_T*

4 comments:

ZARA on June 2, 2010 at 2:59 PM said...

owh... itu maksudnya...

kay kamal on June 2, 2010 at 3:04 PM said...

lol..comel la u

adda_shariff on June 2, 2010 at 3:54 PM said...

sy sukee..!! nak tau byk on KKM..!

p/s: smnjk da start wat weddg blog nih br tau kepentingan labels n archive nih..boleyy?? wakakkaka

kay kamal on June 2, 2010 at 4:13 PM said...

erm..KKM..i ketandusan topic cz takut cam tak seswai la pulak.. u bagi idea bebile u ade idea bole? ill try my best do an entry for u,ok

boley..boley..mmg sgt perlu or else pusing mata mencarik entry

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare