Monday, June 14, 2010

Bercuba-cubaan kad Kahwin : Ver Tandang

Posted by kay kamal at 10:11 AM
Mase ni kami berdua kat umah masing2.. sambil gune YM and Y!Mail kami thru and fro mendesign card2 dibawah bagi ditunjukkan pada FMIL and FFIL for approval..

Yang penting FFIL tak suke stail kerawang2 seperti yang terdapat di pasaran thus the customisation.. ni according to theme color yang finally berjaya di-finalise kan..hehe




Comel kan ..ini totally he started from scratch..mule2 i tgk..ape yg itam bulging tu..rupenye kan sampin will bulge kalau pakai.lol..sgt detailed la Encik Future Hubby i ni


Personally i suka yg Love tu and Luqman suka the Tux (so does his dad)..but since its his majlis.. i let him decide fully.. i ikut je.hehe

Tapi his mom macam still tak puas ati w ALL the designs..haih la MIL ku...so, we have to start all over again...adei~


U all pulak minat yg mana?

12 comments:

ally on June 14, 2010 at 10:20 AM said...

kay..sumenya cantik..love the tux..=)

Elly Anaille on June 14, 2010 at 10:47 AM said...

saya suke yg tux tu. then for your side, blh wat style wedd gown. hehe.

@ty_farEd on June 14, 2010 at 11:03 AM said...

i suker yang tux tu jugak lar... :p

nak vote for 1st n 2dn pic.... :)

farahfatihah on June 14, 2010 at 11:27 AM said...

i suka yg luv tu..ada bird lagi huhu

iedayah on June 14, 2010 at 11:48 AM said...

yg 1st plg sweet yang..

Sarah Abd Rahim on June 14, 2010 at 12:15 PM said...

I lurve the 1st one.. =D

ZARA on June 14, 2010 at 12:41 PM said...

kay... saya suka 1st and 2nd!

harzharun on June 14, 2010 at 1:29 PM said...

apa kata, tuk kawan pmpuan u bg luv2 tu..kawan laki bg tux....kalo ur future MIL rejek, u ble guna design tu tuk banner ke, thank you tag ke...ok wat..

cik fiza on June 14, 2010 at 1:38 PM said...

semua pun nampak cantik jek... :)

sk on June 14, 2010 at 2:15 PM said...

ahhahahaha yg kain sampin bulging tu mmg comel!! klu org tgk maybe tak faham jugak kot, so kena letak label "ini lipatan kain sampin" hahahha..

Cik Belle on June 14, 2010 at 2:35 PM said...

saya suka yang love tuh. =) sweet!

kay kamal on June 15, 2010 at 1:58 PM said...

lol..

tq atas vote2 anda yg best tapi terpaksa ceritakan babak malang...they wanna change theme color!! argh penat da bncang n wat card sume..

and~ now ni ade lak fam mmbers dier takmo mana2 design from thse 3...kne start again la nmpknye

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare