Thursday, September 2, 2010

Casual Lunch Meet Up of Our 2 Families

Posted by kay kamal at 10:34 AM
Parents Luqman ajak makan umah diorg haritu (ni entri tertangguh gile lame sbb i saje schedule kuar time ni so u tak rindu me yang tga busy ber-exam..*mcm la org rindu awak sgt*).Tujuan makan2 ni just to rapatkan silatur-rahim antara family. I really had fun. makan sedap woo~

So,lyn gambo je la okeh..

org2 terlibat: my parents, his parents, my aunty marly and ucl nick, me,luqman and my bro







i rase ini gamba comel..the 2 daddies


the 2 mommies






Ucl nick botak licin cz baru balik umah 2 hari before this event took place




Sekian~! *apa punya entri takdak info berguna langsung..takpe2.sekadar mangabadikan kenangan*

6 comments:

farahfatihah on September 2, 2010 at 11:14 AM said...

xtvt mcm ni mmg boleh merapatkan hub antara bakal2 besan n mertua..bakal suami ngn kita dah mmg akrab la kan hehehehe

Nora a.k.a Aira on September 2, 2010 at 11:53 AM said...

kay, sedapnya sate hehehehhe nyum3 =) It's good activity to do. merapatkan silaturahim =)

ZARA on September 2, 2010 at 12:03 PM said...

kay. aku paling tak tahan dengan table setting tu! rasa cam formal gile!

Xora on September 2, 2010 at 2:13 PM said...

sesungguhnya saya sedang berpuasa dan disaji gambar sate.. nyum!!

iedayah on September 3, 2010 at 3:12 PM said...

dugaan bepose sungguh lah ai ..hihi..sate bercucuk2..ad tggl ckit x..hihi

kay kamal on September 4, 2010 at 1:26 AM said...

farahfatihah: kalo zaman dolu2 ye kot kite tak knal bakal hubby.huhu

nora: yup2.. jrg woo family nk jmpe2 cmni cz masing2 busy

zara: hehe, mmg family luqman agak formal and proper org2 nye..mati la aku yg kaki sepah ni

iedayah and xora: sila sabar.huhu..

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare