Monday, July 12, 2010

Sneek Peek Kain Baju Bridesmaids: Sanding

Posted by kay kamal at 10:02 AM
Eventhough theme sanding would be this...we were brainstorming and mula2 igt nk the bestman and bridesmaids pakai soft baby pinks...

Tapi my mom tak puas hati takmo my bro complain kene pakai baju pink pdhalnye my bro takde kesah pon cz he is like the world's super concious kononnye metrosexual guy la kan...

Bincang2 nye bincang..last skali kate..ok la ok la..i wat pelamin kaler pink. Me and Luqman pakai grey-silver itu and the org2 pengapit serta famili bole pakai off-whites. takde la org bising pon... 

So dgn ini i officially am announcing dat our theme colors da berubah...*okay tak la ubah sgt*..it is now...
*
*
*
*
*
(bikin suspen saje)
*
*
*

Greyish-silver, pinks and white! Ya..tambah itu white so dat kena la tema..

Bagaimana pula baju my sisters itu? Sekali lagi mereka sakan dgn Mdm Banker punya credit card dan membeli 4m lace..T_T

Again nasib baik they found a REALLY good deal





7 comments:

thezaila on July 11, 2010 at 11:44 PM said...

meletops noks, baju bridesmaid u... =)

farahfatihah on July 12, 2010 at 10:09 AM said...

wahhhh lawa giler baju dorg!!!! =)

Xora on July 12, 2010 at 10:30 AM said...

kalau baju bridesmaid dah lawa camni, harus baju pengantin lagi letop2 cam bom!

~ thalhazlin ~ on July 12, 2010 at 1:10 PM said...

perh. kay! terbaek.. hee. ini baru baju bridesmaid. lum lagi pengantinnya. wah. cantik la kay!

Yanie on July 12, 2010 at 1:47 PM said...

emmph. kay i nak jadi bridesmaid u boley? (sambil angkat tangan)

kay kamal on July 12, 2010 at 8:51 PM said...

zaila: itu la jadi kalau bride tak masuk campur alih2 bridesmaid da tersengih ngn baju sndri..haih, takle jadi takde moderator nih. hehe

farahfatihah: melawan kan diorg. udahle yg nikah punya pon smgt nk lawan bride. haha

xora: kite hrpkan yg terbaik...*risau kejap* and dah la my sisters/bridesmaids sume slimmer thn me..damn~

thalha: nnti da ade fitting bj pengantin kita sneak peak bagi ye

yanie: alamak, full quota la awak..hehe

brid3ofkayangan on July 13, 2010 at 9:50 AM said...

waahhh baju bridemaid meriah mcm baju pengantin dah....lovely....bestnya jadi bridemaid u...hihi

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare