Friday, October 22, 2010

Selesa Homestay, Our New Family Business =]

Posted by kay kamal at 9:26 AM
# mntk sape2 tlg promotekn eh kt kwn2 korghomestay ni akn start 1st nov.gmbr & peta nnti akn nyusul.sebarang pertanyaan leh direct call to kamaliah & kamal (num kat bawah).thx so much

Assalamualaikum warahmatullah

Selamat Datang ke  Selesa Homestay

Alamat:
 85 Jalan Daun Sal 18/5A,
40000 Shah Alam
Selangor.
(rumah teres 2 tingkat)

Rate :
Rm 250/night w daily cleaning
Long term stay still boleh dirunding

Kemudahan dalam rumah:
Terdapat 3 bilik tidur serta 3 bilik air yang luas yang dapat menumpangkan 8 orang  dewasa untuk tidur dengan selesa.
Dapur beserta cerek elektrik dan ketuhar gelombang mikro serta  pinggan mangkuk dan kutleri.
Sterika dan “ironing board”.

Peta lokasi
Kamal’s Homestay terletak dikawasan strategik  berdekatan pusat komersil  Giant dan Ole-Ole serta  INTEC  UiTM kampus seksyen 17.

 Kedai: 
Terdapat berbagai kedai makanan di kawasan komersil termasuk fast food seperti Mc Donalds & KFC serta kedai  mamak 24 jam.  Kedai 24 jam yang lain termasuk 7-Eleven. Pasaraya Giant  dan Mydin hanyalah 5 mins berjalan kaki. Terdapat juga 3 stesen minyak berdekatan.

Bank
Maybank & CIMB adalah berhampiran

 Klinik terdekat:
Klinik Ahmad Shah
4 Jalan Tukas 18/34
40000 shah Alam
Selangor
Tel: 03 55416025

Masjid : 
 Masjid Az zahrah berdekatan dan solat Jumaat juga diadakan di sini.

Kenderaan awam: 
 Komuter KTM 1 km dari homestay yang terletak di persimpangan seksyen 18/19. Stesen bas local untuk ke Kuala Lumpur dan Klang juga adalah berhampiran, manakala stesen bas yang menghubungkan semua Bandar-bandar utama d inegeri lain terletak di Seksyen 17 Shah Alam; 5-10 mins manaiki kereta/teksi.

Teksi:
En Fauzi  0196411240
En Jaffry  0173753105

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi:  
Kamal/ Kamaliah 019-2212876/019-3156765
 (my mom and dad)

or easier call me or my sis : Kay 019-6549892 / elish 019-2355017

Pls tlg promo-kan kat blog korang gak ye.. pls pls.. pics later. its being re-painted for a pleasant-er stay =]

4 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ on October 22, 2010 at 10:17 AM said...

i know that area. tempat main guli mase belajar dolu. ;p
ohh..bisness homestay ye parents kamu! hoho. boleh suggest kat kengkawan yg nak konvo nie! :)

Myra on October 22, 2010 at 10:55 AM said...

kay, i think a few pictures would add volumes to this ad ;)

PurPLe LaDy AiFA on October 22, 2010 at 9:26 PM said...

how much kay?

kay kamal on October 25, 2010 at 11:47 PM said...

balkidz: iye main guli? apsal tak pnah jumpe u dulu?

myra: im working on dat.. hoho. cz nw tgh repainting and all

aifa: rm 250/nite w daily cleaning..long stay bole runding

Post a Comment

it would be nice to hear from you..spill em here:

 

Musings of a bride...has been Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare